Last news in Fakti

31 Май, 2023 07:45 1 288 0

Халф на Челси близо до преминаване в Милан

  • рубен лофтъс-чийк-
  • челси-
  • футбол-
  • милан

“Росонерите” почти са се разбрали за договор с 27-годишния англичанин, като преговорите между клубовете от Милано и Лондон продължават

Халф на Челси близо до преминаване в Милан - 1

Халфът на Челси - Рубен Лофтъс-Чийк, е близо до преминаване в Милан, твърди журналистът Фабрицио Романо в профила си във Фейсбук. Източникът посочва, че “росонерите” почти са се разбрали за договор с 27-годишния англичанин, като преговорите между клубовете от Милано и Лондон продължават.

Лофтъс-Чийк изигра 32 мача във всички турнири на клубно ниво през настоящия сезон, като не успя да се разпише и направи само една асистенция. Той имаше и активно присъствие на Мондиал 2022 в Катар, където с фланелката на Англия записа 288 игрови минути в 4 мача. През това време обаче той също не се разписа нито веднъж, нито направи асистенция.

Към момента бившият футболист на Фулъм и Кристъл Палас е оценяван на 25 млн евро.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА