Last news in Fakti

31 Май, 2023 09:18 3 209 1

Дъщерята на Гуардиола си набелязала звезда на Ман Сити пред гаджето му (ВИДЕО)

  • манчестър сити-
  • хосеп гуардиола-
  • мария гуардиола-
  • хулиан алварес-
  • футбол

21-годишната красавица бе заснета как внимателно фокусира младия аржентински нападател Хулиан Алварес по време на празнуването на титлата в английската Висша лига на „Етихад“ при връчването на медалите

Дъщерята на Гуардиола си набелязала звезда на Ман Сити пред гаджето му (ВИДЕО) - 1
Снимка:

Голямата дъщеря на мениджъра на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола - Мария, е набелязала един от играчите на "гражданите", спекулират феновете в социалните мрежи.

21-годишната красавица бе заснета как внимателно фокусира младия аржентински нападател Хулиан Алварес по време на празнуването на титлата в английската Висша лига на „Етихад“ при връчването на медалите. На терена освен футболистите и треньорите, бяха техните близки и любими. Хулиан бе с родителите си и приятелката му Емилия Фереро, а Пеп Гуардиола бе довел децата си – Мария, Мариус (19) и Валентина (14).

В разпространеното от фенове видео се вижда как голямата дъщеря на Гуардиола фиксира много внимателно Хулиан Алварес, облизвайки се и дори прехапвайки устна, докато той минава пред нея. Тя въобще сякаш не слушаше своята приятелка до нея, без да изпуска от очи 23-годишния бивш нападател на Ривър Плейт.

Мария е най-голямото от децата на Пеп Гуардиола и Кристина Сера. Тя е рекламен модел и инфлуенсър, с повече от половин милион последователи в своя Instagram, където показва своя начин на живот. Нейното име бе замесено в роман с бившия играч на Тотнъм и националния на Англия Деле Али.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.