Last news in Fakti

4 Юни, 2023 09:00 2 393 8

Звезда на Лудогорец каза как може да бъде загубена титлата

  • кирил десподов-
  • левски-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • цска

С оглед, че обърнахме, то със сигурност показахме шампионски манталитет

Звезда на Лудогорец каза как може да бъде загубена титлата - 1

Звездата на Лудогорец Кирил Десподов говори след победата над Левски с 3:2, след като отбеляза гол и асистира за другите две попадения срещу "сините"

"С оглед, че обърнахме, то със сигурност показахме шампионски манталитет. Отново допускаме да ни обърнат в резултата, ако искаме да сме шампиони трябва да го оправим. Днес нашият опонент за титлата сгреши и ние трябваше задължително да вземем тази победа", сподели капитанът на Лудогорец след срещата.

"Не е лежерно начало, сякаш когато отбележим гол, просто се дърпаме назад и винаги допускаме гол. Това са неща, които със сигурност треньорите ги виждат и ще обърнат внимание на това нещо. Нека сега се радваме на победата и остава един мач до вдигането на шампионската титла, надявам се да победим следващия мач", допълни той.

"Който се поддаде на напрежението, той ще загуби титлата, според мен. Очаква ни изключително тежък мач. Отборът на Черно море има добри футболисти, добър треньор. Още от утре започваме да говорим, че ни очаква изключително тежък мач", завърши Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павка

    6 9 Отговор
    Деспода беше звезда на ЦСКА, пратиха го в Италия, а той се потурчи и отиде в Делиормана за пари.

    Коментиран от #4

  • 2 Хаха

    6 7 Отговор
    А вчера само като видях как един син африканец нарочно скочи с висока вдигната ръка, като за забивка и си изпроси сигурна дузпа и се отказах от Диема Спорт.
  • 3 Голата истина

    8 4 Отговор
    Българската пародия на футбол е черно тото корупция и пране на пари
  • 4 ТИ ПЪК

    9 1 Отговор

    До коментар #1 от "Павка":

    Ще ходи където си иска, не където му наредят
  • 5 Левскар

    8 2 Отговор
    Грершка е че Левски легнаха.Трябваше да бият (Лудогорец в момента е изключително слаб)а на последната среща така или иначе,щяха да смачкат "тирето"и нямаше да играят бараж.Няма по отвратитвелен,фалшив и измислен отбор от "тирето,който купува или заплашва съдии,докато "кренвиршите" само ги купуват,така че "тирето е много по голямо зло за българския футбол от Лудогорец.Цирка с Ван дер Камп,разперил ръце като волейболист правещ блокада или неадекватните реакции на Пламен на вратата,определено ме нервираха.Истината е,че не трябва такива фалшиви отбори,като "тирето" да бъдат допускани до титлата,но не това е начина който сътвори Левски.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Неутрал

    6 2 Отговор

    До коментар #5 от "Левскар":

    Така е!Не беше феърплей нито подарената дузпа от ВанДер Камп,нито подаръците на вратаря на Левски.Ако Лудогорец,беше загубил,а това децата на Левски показаха че са по добри,щеше да си реши титлата в последния мач с Черно Море.Ако е достатъчно силен да спечели,щеше да стане шампион,защото Левски няма как да легне на отбора от Ловеч и съм сигурен,че ще го разпердушини в последния мач.Футболът в България е на много ниско ниво а съдиите са свирчовци като ромски-оркестър на сватба.Свирят за този който плаща.
  • 8 7676

    0 2 Отговор
    Ей това е световната конспирация.Единия
    играл нарочно волейбол , вратаря бил
    неадекватен и още един тон глупости.
    Какво да кажем за Бусато , адекватна
    намеса и гол от моста с лъвовете.Ами
    дузпата от Турицов съдията ли да я
    вкара.Има директива от Гришата да не
    се става шампион, че ще бъде записана
    титла номер 1.Това харесва ли ви.
    Има още по един важен мач, стига с тия
    дъвки и балони.