Last news in Fakti

4 Юни, 2023 09:30 1 093 0

Трагедия: Фен почина на футболен мач - падна от трибуните

  • футбол-
  • ривър плейт-
  • дефенса-
  • хустисия-
  • пабло марсело серано-
  • починал-
  • фен

Инцидентът се случи в средата на първото полувреме при резултат 0:0

Трагедия: Фен почина на футболен мач - падна от трибуните - 1

Привърженик на Ривър Плейт намери смъртта си по време на мача между “милионерите” и Дефенса и Хустисия от 19-ия кръг на аржентинското първенство. 53-годишният Пабло Марсело Серано падна от една от трибуните на “Монументал”, вследствие на което почина на място.

Инцидентът се случи в средата на първото полувреме при резултат 0:0. Мачът веднага беше прекъснат, а полицията евакуира присъстващите на стадиона.

От Ривър Плейт публикуваха изявление, в което се казва, че Серано е имал сезонна карта за трибуната “Сивора Алта”, която е била изпълнена на 90% от капацитета си в двубоя срещу Дефенса и Хустисия. Уточнява се, че няма данни за упражнено насилие спрямо загиналия фен.

От полицията веднага започнаха разследване на случая. Стадионът на аржентинския гранд е затворен за 24 часа. Мачът по всяка вероятност ще се доиграе утре. Преди него Ривър е начело в класирането с 41 точки и мач по-малко от втория Талерес, който има 37 пункта.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА