Last news in Fakti

8 Юни, 2023 18:21 2 888 10

Меси с шокиращо решение?

  • лионел меси

Лео подсилва тим с 5 поредни шампионатни загуби

Меси с шокиращо решение? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лионел Меси е играл само за два клуба в кариерата си досега - Барселона и ПСЖ. И каталунците, и "принцовете" разполагат със супер отбори и са фаворити в Ла Лига и Лига 1.

Считаше се, че след като договорът на Меси с френския гранд изтече, той ще се завърне в Барселона и испанското първенство или ще премине в друг тим, който има огромни амбиции да е шампион следващата кампания - Ал-Хилал от Саудитска Арабия.

Вместо това Меси парафира с Интер Маями от МЛС. Интересно е, че този отбор от САЩ се намира в серия от 5 поредни загуби за първенство.

Тимът е последен във временното класиране на Източната конференция на МЛС. С Меси в редиците си Интер изглежда ще се опита да се добере до местата, които дават право на участие в плейофите на шампионата и да търси успехи в решаващата фаза на сезона в МЛС.

Много любопитен, дори леко шокиращ факт е, че от шампиона на Франция Лионел Меси преминава в последния във временното класиране на Източната конференция на МЛС, в която ядрото е от тимове от САЩ и има и няколко канадски клуба.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 10 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    Лионел Меси е Талант и Човек

    Коментиран от #4

  • 2 тренер

    16 8 Отговор
    Това с мераците да се играе в САЩ не го разбирам!? Там европейския футбол не е на почит, а някъде посредствено между другите спортове, САЩ е кофти държава с кофти жители и за човек живял, като цар в културна Европа там в САЩ си е като на село!
    С две думи, ако е вярно си е глупав избор!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фгъууии

    5 1 Отговор
    Пеле приключи кариерата си вКосмос-САЩ!
  • 6 Новичок

    5 0 Отговор
    Как само в два отбора бре ей ... Пфу да ви у журналите...
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Гого

    0 2 Отговор
    Ще играе под наем в Барселона. Само вие ли не разбрахте схемата?
  • 9 ИСТИНСКИЯ ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 6 Отговор
    Лионел Меси е Провал и Мишка
  • 10 Месю Катара

    1 0 Отговор
    е плюeщ и пoвpъщaщ плъx и медиен балон!