Last news in Fakti

9 Юни, 2023 10:00 1 861 1

Лудогорец намери земестник на Тиаго - шампионите привличат нападател от Косово

  • игор тиаго-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • нападател-
  • албион рахмани

Въпросният нападател е на 22 години, като впечатлява с физика - висок е 187 см, а освен това играе и с двата крака

Лудогорец намери земестник на Тиаго - шампионите привличат нападател от Косово - 1

След като трансферът на Игор Тиаго в Брюж за около 7.5 млн. евро беше потвърден от Ивайло Петев, в Лудогорец вече работят усилено за негов заместник. Косоварската медия RTV Dukadjini съобщава, че "орлите" спорят с Динамо Загреб и Ференцварош за голмайстора на местния Балкани - Албион Рахмани. Интерес към него има още от Белгия и Нидерландия.

Въпросният нападател е на 22 години, като впечатлява с физика - висок е 187 см, а освен това играе и с двата крака. През миналия сезон има 16 гола в 29 мача в първенството на Косово. В европейските турнири има 7 попадения в 14 срещи.

Рахмани е викан в националния отбор на Косово, но все още не е дебютирал.

Нападателят е оценяван на 350 000 евро, а договорът му с Балкани е до лятото на 2024 година.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анималс

    1 1 Отговор
    Илич, не спи, а вземи шиптаря за заместник на Дюкенс Назон! Няма как само легендите Тобиас Хайнц и Юрген Матей да ни спасяват. Всички останали играчи са пълнеж. А да, и смени вратарчето Бусато