Last news in Fakti

10 Юни, 2023 07:45 3 527 4

Ливърпул се подсилва с още двама полузащитници

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • селекция-
  • ница-
  • кефрен тюрам

Футболистът на Ница Кефрен Тюрам е договорил личните си условия с Ливърпул, твърди един от известните журналисти Жаке Талбо

Ливърпул се подсилва с още двама полузащитници - 1

Ливърпул няма намерение да спира с трансферите, след като официално обяви новото си попълнение Алексис Мак Алистър от Брайтън, като се смята, че сделката възлиза на 35 милиона евро. Мърсисайдци искат да се подсилят в средата на терена, като се очаква да привлекат още двама полузащитници.

Футболистът на Ница Кефрен Тюрам е договорил личните си условия с Ливърпул, твърди един от известните журналисти Жаке Талбо. Става въпрос за устна договорка, като тимът на Юрген Клоп все още не е отправил официална оферта към френския тим.

Кефрен е брат на Маркъс Тюрам и син на легендата Лилиан Тюрам. Той е дефанзифен полузащитник, но през последния сезон позицията му във френския тим е по-атакуваща, като се отличава със своята физика и борба при отнемането на топката.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Артилерист

    11 0 Отговор
    Добри новини. Ливърпул при Клоп е отбор, гледането на играта на когото не е загубено време. Миналата година отборът преживя криза, заради, според мен, не толкова заради продаването и купуването на футболисти, а за раздадените големи пари на звездите. Това негласно развали климата в съблекалнята и в дълъг период отборът имитираше хубавия стил на играта си. Харесвам този стил, защото винаги е атакуващ. Наподобява тоталния агресивен футбол на Аякс от времето на Кройф, Неескенс и компания. Той се практикуваше въобще и от ЦСКА и особено при Паро Никодимов-отборът му победи Аякс, Ливърпул, Байерн...
  • 3 ЛИВЪРПУЛ Е ВЕЛИК КЛУБ

    6 0 Отговор
    А Клоп голям треньор.....ше се оправят през новия сезон.....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.