Last news in Fakti

20 Октомври, 2013 15:23 14 010 0

Кличко се страхува от загубата

  • кличко-
  • загубата-
  • откаже

Украинецът смята да се откаже от спорта в момента, в който усети, че поражението е близо

Кличко се страхува от загубата - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Владимир Кличко не се чувства непобедим, въпреки че скоро не е губил. Това призна самият той в интервю за ДПА.

Украинецът смята да се откаже от спорта в момента, в който усети, че поражението е близо. Засега обаче не мисли да го прави.

"Здравословното ми състояние и мотивацията ще бъдат решаващи за едно такова решение. Финансовата страна е без значение. Все още изпитвам голямо удоволствие от бокса.

Страхувам се, че някой ден мога и да загубя. Надявам се да избера точния момент, в който да се откажа, преди да бъда победен", сподели Кличко. 

През следващата година той трябва да защитава титлите си във версиите WBO, IBF и WBA. Въпреки това, той все още не знае името на следващия си съперник. Сред претендентите е и Кубрат Пулев.

"През февруари или март отново ще се боксирам. Политиката на отделните боксови централи е много сложна, така че все още не мога да кажа дали мачът ще бъде задължителна защита на шампионските ми колани, или не.

За мен това няма значение. В близките седмици ще стане ясен и съперникът ми", каза Кличко.

Украинецът няма загуба на професионалния ринг от 2006 година, а преди две седмици победи по точки руснака Александър Поветкин в Москва и заслужи рекорден хонорар от почти 13,4 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА