Last news in Fakti

17 Юли, 2023 16:24 2 833 9

Вили Вуцов: Вижте съблекалнята за гости! Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха

  • футбол

Вуцов коментира в типичния си стил стадиона във Видин

Вили Вуцов: Вижте съблекалнята за гости! Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха - 1
Снимка: БГНЕС

Наставникът на Янтра - Велислав Вуцов, коментира в типичния си стил стадиона във Видин и играта на отбора си след нулевото равенство срещу Бдин.

"Очаквах, че мачът ще бъде от "дървените". Така се и получи. Доволен съм само от трима. Махленски футбол, това е. Не може да се оправдаваме с жегата и лошия терен. Иначе безобразен терен, не знам кой му дал лиценз на този терен.

Да се сезират, безобразен терен! Викат ми и в Плевен бил такъв. Да затворят и него! Вижте съблекалнята за гости! Вътре могат да се съблекат две мишки и три плъха", каза Вуцов, цитиран от "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Делю Хайдутин

    10 1 Отговор
    Значи ви е таман.Хи хи хи хи
  • 2 УРА,, УРА

    14 1 Отговор
    Добър изказ! Напоителен, красноречив и интелегентен.
  • 3 Евала

    11 1 Отговор
    Прово кумие в очи, та да се не точи...
  • 4 Абе, Вуцов,

    16 0 Отговор
    само Видин ли ти е проблема!? Те на половината отбори от А група стадионите са съборетини, на които е опасно да се играе, той с Видин си бърше ръцете!
  • 5 Голата истина

    8 1 Отговор
    И един пор с вратовръзка
  • 6 8888

    7 1 Отговор
    Съблекалнята зависи от отбора за вашия такава предлагаме
  • 7 рррр

    0 0 Отговор
    Може да го оплюват и да му се присмиват, но нещата са си самата истина. Има маса отбори, които не могат или не искат да се бръкнат да си оправят стадиона и съблекалните , ама иначе големи претенции за резултати, за призови места...
  • 8 Сталин

    6 0 Отговор
    Вие всичките сте мишки и плъхове
  • 9 Хаха

    3 0 Отговор
    ОвчЪтЪ глЪвЪ кво се прави на "европеец"!? Първо да види на какви терени тренират деца и юноши и как "събекалнята" им е директно терена, вкл. в дъжд и сняг и тогава да умува за комфорта на "професионалистите"...