Last news in Fakti

18 Юли, 2023 15:11 2 499 5

18 години по-късно: Какво се случва с България и Левски?

  • футбол

Тежък футболен нокдаун за България

18 години по-късно: Какво се случва с България и Левски? - 1
Снимка: БГНЕС

Есента на 2005 година - Левски отстранява Оксер и влиза в груповата фаза на УЕФА Къп/Лига Европа. Там побеждава гранда Марсилия и Динамо Букурещ. После "сините" стигнаха до 1/4-финалите, където след спорно съдийство отпаднаха от Шалке 04.

Лятото на 2023 година - Левски подписа с 26-годишен халф, който идва от третото ниво на клубния футбол във Франция.

В група. 26-годишен.

Левски е един от двата тима с най-голяма фенска маса в България. "Сините" са дали десетки ключови национали на България.

Щом такъв гранд започна да се подсилва с играчи от Трета дивизия на Франция, коментарът за състоянието на Футболна България изглежда ясен - тежък нокдаун спрямо историческите ни позиции.

Между другото 2005 година е годината, след последното ни участие на голям форум за мъже във футбола. При това голям не световен, а европейски форум.

Световното май само ще го гледаме по телевизията.

Нужни са радикални, незабавни промени във футбола на България като цяло.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опааа

    12 1 Отговор
    Тервеееел! Така ще е,след като по цял ден публикуваш снимки на разголени и само това ти е в главата! Започни промените от себе си! Какъв спортен “журналист” си ти вееее?!? Само за “изчервяване” и “подпалване” на мрежи от голотии пишеш! По друг начин исках да ти го кажа,но модер.ще изтрие коментара!
  • 2 Роки

    7 0 Отговор
    Трябва да се инвестира в школите
  • 3 ЛЕВСКИ 1914 - 1944

    7 4 Отговор
    Питайте НАП!

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ЛЕВСКИ 1914 - 1944":

    Питайте Ганчев, той ФАЛИРА вашия отбор, той доведе Литекс от град Ловеч обединен с Етрополе и той продължава да води африканци и норвежци!
  • 5 ЦСКА

    0 0 Отговор
    ДИНАМО -СОФИЯ. ИСТИНСКОТО ИМЕ НА Л-С.