Last news in Fakti

19 Юли, 2023 07:00 908 1

Меси с първа тренировка за Интер Маями (ВИДЕО)

  • лионел меси-
  • футбол-
  • интер маями

Това се случи в сутрешните часове на вторник в САЩ дни, след като №10 парафира договор за 2,5 години с отбора от Флорида

Меси с първа тренировка за Интер Маями (ВИДЕО) - 1

Световният шампион с Аржентина и седемкратен носител на Златната топка – Лионел Меси, направи първата си тренировка с новия си отбор – Интер Маями. Това се случи в сутрешните часове на вторник в САЩ дни, след като №10 парафира договор за 2,5 години с отбора от Флорида.

Над 200 журналисти бяха заели своите места на базата на клуба на Дейвид Бекъм за първата тренировка на Меси с новия му отбор, като част от състава беше и доскорошният негов съотборник в Барселона – Серхио Бускетс. Бекъм пък присъства и изгледа на живо заниманието на своя отбор.

Иначе, първият мач на Лео с екипа на отбора от Маями се очаква да бъде идния петък, като Интер Маями ще играе у дома с Крус Асул за Купата на Лигата.

Билетите за този мач вече се продават на черно като цените варират от 270 долара до космическите 19 хиляди в щатската валута.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 майстор

    2 0 Отговор
    Много месене ще има в това маями,брей!