Last news in Fakti

19 Юли, 2023 06:31 1 466 3

Левски прави впечатляващ трансферен удар, привлича футболист от Гремио

  • левски-
  • дарлан-
  • футбол-
  • трансфер

"Сините" ще привлекат бразилския халф Дарлан, твърдят тамошни издания

 Левски прави впечатляващ трансферен удар, привлича футболист от Гремио - 1

Столичният Левски ще осъществи втори пореден входящ трансфер, като той е повече от впечатляващ. "Сините" ще привлекат бразилския халф Дарлан, твърдят тамошни издания. 25-годишният футболист пристига при четвъртия през изминалото първенство у нас от Гремио, където е съотборник с легендарния нападател на Ливърпул, Барселона и Уругвай - Луис Суарес.

Грандът от Бразилия няма да получи и стотинка по сделката, с особеността, че запазва сериозен процент от бъдеща продажба от отбора от "Герена", която ще влезе в касата на "трикольорите" от страната на кафето.

През 2022 година Дарлан игра под наем в Жувентуде. Левски привлече Рикардиньо също от Гремио, като бразилецът се нрави с изявите си след пристигането му в страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Красимир Петров

    4 2 Отговор
    Невероятен трансфер,привличат Бразилският национал играл в 100 мача и реализирал 100гола за Бразилия.
  • 2 Левскар

    3 2 Отговор
    Ще дойде без пари но друг пьт.Никой не идва без пари освен ако му е изтекьл договора с клуба
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.