Last news in Fakti

26 Юли, 2023 15:53 3 158 1

Испанска журналистка загатна за страхотните си форми

  • алексия ривас-
  • алфредо мерлос-
  • журналистка-
  • сексапил-
  • секси

В последните месеци имаше спекулации, че тя има нов човек до себе си, но дори светските хроникьори в Испания бъркаха в предположенията си

Испанска журналистка загатна за страхотните си форми - 1

Красивата испанска журналистна Алексия Ривас, като че ли отново е на крилете на любовта и то с човека, който разведе – Алфредо Мерлос.

Преди години Ривас стана популярна отвъд Испания, точно по време на COVID кризата, именно заради Мерлос.

Оттогава отношенията на двамата охладняха, като през този период от 36 месеца Ривас беше без човек до себе си.

В последните месеци имаше спекулации, че тя има нов човек до себе си, но дори светските хроникьори в Испания бъркаха в предположенията си.

Това, че вече има приятел, не означава, че Ривас ще спре с провокативните снимки в Инстаграм. Наскоро в нейния профил се появиха кадри на страхотното ѝ тяло от Ибиса.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алексия Ривас

    7 0 Отговор
    Здравейте хора аз съм Алексия Ривас и имам страхотни форми и много искам да ви ги покажа само че снимките не искат да се зареждат и затова само си представете какви гърди имам леле мале какво чудо на природата съм чак на мен ми се прииска да си направя селфи но камерата ми няма памет и затова не мога