Last news in Fakti

29 Август, 2023 12:14 1 776 4

Колосален скандал: Треньор налетя на млада съдийка

  • футбол

Има жалба в полицията

Колосален скандал: Треньор налетя на млада съдийка - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Треньор по футбол на детски и юношески формации е налетял да бие 18-годишно момиче, твърди БЛИЦ. Скандалната ситуация се е разиграла по време на турнира "София Къп".

Наставникът на една от формациите за деца цял мач се е държал изключително грубо със съдийка.

С арогантното си поведение той е провокирал същия тип нападки от страна на родители на децата към 18-годишното момиче.

Треньорът получил няколко предупреждения от младата реферка да укроти поведението си, но след като такава реакция не последвала, тя прекратила мача седем минути преди неговия край.

40 минути по-късно мъжът успял да нахлуе в съдийската стая, където няма никакво право да влиза. В съблекалнята той продължил с грубото си поведение, упражнил физически натиск върху съдийката и опрял главата си в нейната, докато я псувал и сипел грозни заплахи.

Заради цялата ужасна ситуация, претърпяния уплах, физически тормоз и психологически стрес младата реферка в продължение на две денонощия не е успяла да спи. Тя дори обмисля отказване от съдийството. По казуса вече е подала доклад в БФС, както и жалба в полицията, в която всичко е подробно описано.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АйдеДАПи

    6 2 Отговор
    Айда за зминават в Истнабул да пишат "истанбулска конвенция са съдии" и после да кажат, че който не я приеме: санкции до откат като на Иран. Странно обаче, че кърстиха Истанбулска конвенция, пък Турция си излезна от нея и не я спазва ... излиза че явно основната цел не е изпълнена, запада едва ли имаше нужда от още бюрокрация, тя си има в излишък така или иначе... там нищо не може да правиш до второ нареждане.
  • 2 Роки

    10 1 Отговор
    На детски футбол не трябва да има дори съдии, а да свири някой от треньорите. При псувни и грубо държание на наставници, родители, роднини и всякакви възрастни директно да ги вкарват в затвора със закон.
  • 3 зевзек

    8 0 Отговор
    за какво са тези школи, за да имат дебелите татковци повод и причина да се съберат на едно място, и да се сбият, като няма култура, няма нужда и от спорт
  • 4 Стойко

    5 0 Отговор
    Защо не е написано името на тоя бабаит? Това не е ли насилие над 18г. жена? Та този индивид възпитава деца - те ли ще са следващите държачи на макетни ножчета?