Last news in Fakti

31 Август, 2023 18:00 2 966 1

Отлична новина за Александър Николов

  • волейбол-
  • спорт

Николов ще може да вземе пълноценно участие във втория двубой на България от Европейското

Отлична новина за Александър Николов - 1
Снимка: БГНЕС

Александър Николов ще може да вземе пълноценно участие във втория двубой на България от Европейското първенство за мъже срещу Финландия, обявиха от федерацията. Срещата тази вечер е от 20:30 часа в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.

"Младата звезда на мъжкия национален отбор на България и на италианския Кучине Лубе Чивитанова бе повален от вирус в навечерието на старта на шампионата на Стария континент, на който страната ни е съдомакин. Сериозна дехидратация попречи на 19-годишния посрещач да разгърне потенциала си в първия мач срещу Испания, загубен с 1:3. Николов влезе в игра в третия гейм и включването му веднага се отрази, но силите му бързо го напуснаха в мача.

Лекарският щаб на българския национален отбор е успял да възстанови Алекс Николов".


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точно

    1 0 Отговор
    Невероятна красота!