5 Септември, 2023 09:45 2 458 5

Футболна бомба: Уникална оферта за Мо Салах

  • футбол

Ал Итихад иска звездата на Ливърпул

Футболна бомба: Уникална оферта за Мо Салах - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ал Итихад натиска мощно за звездата Мохамед Салах. На Острова се твърди, че тимът от Саудитска Арабия е готов да предложи 215 милиона британски лири за футболните права на Мо.

Твърди се, че настоящият шампион на Саудитска Арабия предлага близо 2 и половина милиона паунда на седмица и редица бонуси на Мохамед Салах.

Иначе от Ливърпул не искат да се разделят с Мо, но е възможно да се стигне до сделка. 31-годишният нападател е национал на Египет.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УРА,, УРА

    11 2 Отговор
    Какви са тия цифри бе! Футболистите да не са извънземни? Даже някои от тях са природно ограничени. С тази футболна търговия карате хората да започнат да ненавиждат футбола, като цяло.
  • 2 Нов

    5 2 Отговор
    2.5 милиона паунда на седмица са 130 милиона паунда на година. След 5 години ще има повече от Роналдо. Пък вий бъхтайте за 100 евро/ паунда на седмица. Като не можете да ритате топка, така ще е.
  • 3 Смешно, но демократично

    4 0 Отговор
    Какъв Клоп, какви ПЕТ лева, и ще пита някой Клоп, ако ти предлагат 10 000 000 $ НА МЕСЕЦ !!!
  • 4 Месията

    4 0 Отговор
    От Ал Итихад са уверени, че ще успеят да вземат Салах на всяка цена. Саудитският клуб изпрати предложение на стойност 170 паунда, което може лесно да нарасне до 215 млн. от британската валута.
    ЛИЧНАТА ОФЕРТА КЪМ МО САЛАХ Е ОЩЕ ПО НЕУСТОИМА – 2,45 МЛН. ПАУНДА НА СЕДМИЦА и редица бонуси. От клуба са обещали сериозен процент за египтянина от продажбата на фланелки, както и 55 000 паунда за всяка победа. На Салах са предложени още посланически роли на три от най-големите местни компании, които са готови да плащат на египетски национал по 6 млн. паунд на година !!!
  • 5 Неговото Отче

    5 0 Отговор
    С такива пари Салах няма да има нужда и от Аллах вече !!!