Last news in Fakti

6 Септември, 2023 14:30 2 130 1

Въвеждат още една новост във ВАР в Англия

  • вар-
  • англия-
  • футбол-
  • var

Организацията на професионалните футболни съдии в страната обяви, че съдържанието ще се излъчва по телевиите Sky Sports и TNT Sports всяка сряда вечер

Въвеждат още една новост във ВАР в Англия - 1

Аудиовръзката между съдиите на футболния терен и екипа за видеоарбитраж-ВАР ще бъде показана в специално ТВ шоу по време на сезона в Англия. Организацията на професионалните футболни съдии в страната обяви, че съдържанието ще се излъчва по телевиите Sky Sports и TNT Sports всяка сряда вечер.

Шефът на английските рефери Хауърд Уеб ще се присъедини към бившия национал на Англия - Майкъл Оуен в студиото, за да обяснява съдийските решения, използвайки кадри от мачовете и непубликувана до момента аудиокомуникация между съдиите на терена и колегите им от ВАР екипа.

В шоуто ще бъдат показани различни дискусионни моменти с цел феновете да получат поглед отвътре към процеса на взимане на решение при спорни ситуации в двубоите от Висшата лига.

Междувременно Хауърд Уеб потвърди, че вторият гол на Манчестър Сити срещу Фулъм е бил от засада (5:1). Въпреки че ВАР провери ситуацията, попадението не беше отменено. Срещата бе ръководена от Майкъл Оливър.

„Ситуацията е очевидна – това е засада. Мисля, че този гол трябваше да бъде отменен. Аканджи има влияние върху вратаря и в това няма спор“, обясни Уеб.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел

    2 2 Отговор
    Трябват ми уроци по БЕЛ!