Last news in Fakti

9 Септември, 2023 09:30 1 509 2

Джокович: Възрастта е просто число! Не мисля за отказване, докато се намирам в топ форма

  • новак джокович-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • us open

Вероятно ще започна да се замислям за подобно нещо, едва когато младите тенисисти започнат да ми сритват задника в ранните стадии на турнирите от Големия шлем

Джокович: Възрастта е просто число! Не мисля за отказване, докато се намирам в топ форма - 1

Притежателят на 23 титли от Големия шлем Новак Джокович даде отговор на въпроса кога смята да се откаже от тениса. Именно това беше запитан 36-годишният сърбин на пресконференцията след победата над Бел Шелтън в три сета на полуфиналите на US Open.

„Възрастта е просто число. Дори не искам да мисля за отказване, докато се намирам в топ форма. Не виждам причини за подобни мисли. Вероятно ще започна да се замислям за подобно нещо, едва когато младите тенисисти започнат да ми сритват задника в ранните стадии на турнирите от Големия шлем“, заяви Ноле.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ноле ще загуби

    1 4 Отговор
    Няма титла за Ноле.
  • 2 Феномена

    1 0 Отговор
    Точно и на място! Браво Ноле, щом си на финал от големия шлем означава, че ти е много рано за отказване. Успех!!!