Last news in Fakti

11 Септември, 2023 14:00 2 322 6

Звездата Йоветич с коментар за дузпата на Черна гора - България

  • футбол

Йоветич не счита, че Десподов е изпълнил дузпата зле

Голямата звезда на черногорския футбол Стеван Йоветич за пореден път доказа огромната си класа, донасяйки победата на своя национален тим над България с 2:1 в среща от квалификациите за Евро 2024, с точен изстрел в края на мача.

Йоветич похвали част от нашите играчи. Той коментира и дузпата, която не беше реализирана от Кирил Десподов.

"Мисля, че дузпата не беше пропусната, а отлично спасена от нашия вратар", каза Йоветич, който е играл за клубове като Партизан, Фиорентина, Maнчестър Сити, Интер Милано, Севиля, Монако и Херта.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЖАЛКИ И СМЕШНИ

    18 0 Отговор
    620 ХИЛЯДНА ДЪРЖАВА НАПРАВИ ЗА СМЯХ 6 МИЛИОННАТА НИ ТЕРИТОРИЯ !!
  • 2 няма

    15 1 Отговор
    спасена дузпа ако е бита добре. Скъпия футболист е с вързани отдавна крака.
  • 3 Алигатор

    8 0 Отговор
    А , нашият вратар пък спеше , за разлика от техният .
  • 4 Батето

    10 0 Отговор
    Прав е ! Дузпа се изпуска,когато не е в рамките на вратата.Десподов е със слаба психика.
  • 5 Гешев

    4 3 Отговор
    Въобще нямаше дузпа, а и вратаччето си го хванА Кирето у въздухо!🤣
  • 6 Златен скункс

    0 1 Отговор
    Вратаря беше легнал вече,а Космонавто би в ръцете му.Само на мен ли ми мирише-продаден скъпо в Италия, купен за за жълти стотинки от лайногорец и сега продаден отново скъпо-капетанина.И най вече мустаци ала Капитан Петко войвода. Да гледам тн национален отбор, боже нямам здраве.Нямаме ли български треньори а плащаме луди пари на ментета, но живеещи зад западната граница. Селянинът от Мировяне показа как се прави/това е истина,изтиска от всеки това, в което е най добър и да бъдат КОЛЕКТИВ ОТ ЕДИНОМИСЛЕНИЦИ.А иначе съм левскар/ТРЯБВА ли да чакаме още 70г. да се появи такъв месия? Е аз няма да съм жив, за вас не знам.