Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 15:53 1 800 0

Добри новини за Николай Костов преди мача с ЦСКА

  • левски-
  • футбол-
  • цска-
  • николай костов

Двубоят на стадион "Васил Левски" е в събота от 14:45 часа

Добри новини за Николай Костов преди мача с ЦСКА - 1

Левски ще бъде с най-доброто в предстоящото дерби с ЦСКА. Двубоят на стадион "Васил Левски" е в събота от 14:45 часа. Защитниците Кристиан Димитров и Патрик Габриел-Галчев ще са на разположение на треньора Николай Костов за сблъсъка с "червените". Двамата пропуснаха битката с Лудогорец заради вирусно заболяване, но вече са възстановени и дават допълнителни опции за наставника.

Централният бранител дори бе в групата за мача с шампионите, но остана неизползвана резерва, тъй като бе вдигнал висока температура в навечерието на сблъсъка. На резервната скамейка на столичани дори нямаше необходимата бройка футолисти, а на нея бяха юношите Виктор Любенов и Преслав Бачев.

Възстановяването на Кристиан Димитров е добра новина за Николай Костов, след като българският национал и Хосе Кордоба заформиха добър тандем.

Патрик-Габриел Галчев няма да излезе титуляр срещу ЦСКА, но Костов ще бъде по-спокоен с него на пейката, след като няма типичен краен бранител за заместник на Жереми Петрис или Цунами. За момента единственият, който отсъства за "сините" си остава трайно контузеният Билал Бари.

Друга добра новина за Николай Костов е, че няма играчи с проблеми след мача с Лудогорец.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА