Last news in Fakti

4 Октомври, 2023 16:44 1 343 1

Треньорът на Галатасарай: Тази победа на "Олд Трафорд" ще се помни дълги години

  • галатасарай-
  • окан бурук-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • шампионска лига

След третия гол съперникът ни рискува

Треньорът на Галатасарай: Тази победа на "Олд Трафорд" ще се помни дълги години - 1

Старши треньорът на Галатасарай Окан Бурук бе горд с футболистите си след победата с 3:2 над Манчестър Юнайтед на стадион „Олд Трафорд“.

„Беше много добър мач. Целта ни е да излезем от групата. Постигнахме важна победа на "Олд Трафорд", която ще се помни дълги години.

След третия гол съперникът ни рискува. Това ни даде възможности да вкараме четвърти, но не можахме да се възползваме от шансовете си“, заяви Окан Бурук.

Нападателят Мауро Икарди, който отбеляза победното попадение за Галатасарай: „Бях ядосан на себе си, че изпуснах дузпата, но съм много щастлив, че победихме. Това е първият гол, който отбелязах с Галатасарай в групите на Шампионската лига... много съм щастлив."


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сигурно

    6 0 Отговор
    това ще остане във футболната история браво на турците благородна завист кога ли ще се похвалим с нещо подобно? футбола ни е в дупката както и всички други спортове, видя се и сега с традиционно силните ни спортове в какво състояние са .На министър Илиев не му ли разказаха вече в ММС че основната дейност на всичките федерации е да крадат пари ! и с това се изчерпва дейноста им да променят закона за ЮЛНСЦ да има мандатност тая няма край има федераций дето ръководстват са за Гинес като години на управление и те се знаят в ММС не са една и две крадат пари с двадеситилетия и повече!Затова няма да има нищо!