7 Октомври, 2023 19:29 1 929 10

Браво: Българин ликува в ски скоковете

  • спорт

Спечели престижна верига

Браво: Българин ликува в ски скоковете - 1
Снимка: БГНЕС

Владимир Зографски стана шампион в Лятната верига по ски скокове. В последния кръг на голямата шанца в Клингентал (Австрия) българинът завърши на 11-о място.

В генералното класиране Зографски завършва на първа позиция с 604 точки. Втори се нареди Грегор Дешванден от Швейцария с 582 точки, предава БТА.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Браво!

    20 1 Отговор
    На момчето!
  • 3 Тиква

    17 1 Отговор
    Една прекрасна новина.
  • 4 Счетоводител

    21 1 Отговор
    Поздравления за Влади!!! В тази надпревара участват няколко водещи състезатели по ски скокове и това не е единично състезание, а надпревара състояща се от няколко кръга. Тук не пише че има 2 или 3 победи и 2 или 3 втори места. С Дешванден до последно си оспорваха първото място и нашето момче е спечелило. Пожелавам успех на Влади и в световната купа през зимата.

    Коментиран от #5

  • 5 Не пише

    3 0 Отговор

    До коментар #4 от "Счетоводител":

    Но става ясно :)
  • 6 Кфкдлдлс

    6 0 Отговор
    Това е нереално!
    Българин шампион в скискока!

    Коментиран от #7

  • 7 ИМПЕРИАЛИСТ

    9 0 Отговор

    До коментар #6 от "Кфкдлдлс":

    На 1во място в СВЕТА, без да имаме и една ски-шанца...."Българско чудо". Гени, храна и рехабилитация, с тези предимства Зографски-син е първи!!!
  • 8 Дам

    7 0 Отговор
    Браво, честито :)
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 срахотни са

    4 0 Отговор
    страхотен Влади да направите това знам какво Ви коства без шанца в България скачачите си провеждат от години Държавните първенства в чужбина поради тази причина има една отремонтирана морално и технически в много лошо състояние там се ,,готвят дечица и за това не става ама като няма риба и рака е риба ,бегачите и те са почти в същото положение и без снего утъпквателна техника и писти алпийците и сноуборда ги гонят от всички подходящи трасета а те са на Юлен и Витоша ски да не пречат на туристите през бф ски ежегодно минават над три милиона лева ръководството дето е с брада на 22 години нищо не са направили за подобряване материалната база и условията за подготовка. скока е в най незавидно положение, на цеко минев не му дреме важни са парите от програмите научи се да караш ски на ММС и за международни състезания да си напълни хотелите и да пребере парите от телевизионни права и реклама така де с парите на ММС работи единствено в собствена полза и няма край! И на ММС не им дреме странно за 22 години са се сменили много министри и никой не ги закача били ЮЛНСЦ?
    Тази наредба/закон/ за поущряване на провеждането на международни състезания у Нас явно работи в полза само на тях!
    Син и баща Зогравски ги познавам от преди много години бяхме заедно в чужбина на състезание в един хотел шапка им свалям!Упорити самоковци,знаех че ще успеят!