Last news in Fakti

25 Октомври, 2023 17:29 1 326 0

Равенство между България и Босна и Херцеговина

  • футбол

На футбол

Равенство между България и Босна и Херцеговина - 1
Снимка: БГНЕС

Юношеският национален отбор на България до 17 години завърши 1:1 с връстниците си от Босна и Херцеговина в среща от група 13 на квалификациите за Европейско първенство в тази възраст. Другите два тима в потока са Унгария, домакин на квалификационния турнир, и Андора. За втория кръг, наречен Елитен, напред продължават първите два отбора, както и пет от 13-те трети с най-добри показатели.

За определяне на петте най-добри трети класирани отбора от квалификационния кръг, които да играят в елитния кръг, се вземат предвид само резултатите на третите класирани тимове срещу първите и вторите отбори в тяхната група.

За младите ни национали предстои ключов мач с Унгария. След това е срещата с Андора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА