Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 15:17 802 0

Решено: Тонали пропуска Евро 2024

  • футбол

Италианецът ще претърпи 10-месечно наказание

Решено: Тонали пропуска Евро 2024 - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Италианският халф на Нюкасъл Юнайтед Сандро Тонали получи забрана за 10-месечен период от това да играе футбол. Решението е взето след като бе доказано неговото участие в нелегални спортни залагания, които са повлияли на негови участия във футболни срещи.

Тонали също така ще бъде задължен да следва 8-месечна терапия в клиника за хазартно зависими. Така той се присъединява към компанията на неговия сънародник Николо Фаджоли, който също ще пропусне сезона.

Бившият футболист на Милан може да се завърне на терена чак на 24-ти август 2024 година, което би означавало, че ще пропусне и евентуално Европейско първенство с Италия другото лято. Последният мач на Тонали бе снощи при загубата от Борусия Дортмунд с 0:1 на “Сейнт Джеймс Парк” в Шампионска лига, където записа 25 минути игра, но не впечатли с отигравания и Нюкасъл загуби срещата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА