Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 21:59 1 980 9

Лудогорец със загуба в Европа

  • футбол

3:1 за Фенербахче

Лудогорец със загуба в Европа - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Лудогорец загуби визитата си на турския гранд Фенербахче в мач от третия кръг на Лигата на конференциите. Българският шампион отстъпи с 1:3 в Истанбул.

Домакините поведоха с 2:0 след голове на Миши Батшуай в 42-ата минута и Миха Заич в 52-ата минута, а автогол на Родриго Бекао в 65-ата минута доведе нещата до 2:1 в полза на "жълто-сините". В продължението на срещата домакините реализираха трети гол дело отново на Заич.

Георги Дерменджиев се завърна начело на "орлите".

Фенербахче има три победи от три мача в група Н на Лигата на конференциите. Лудогорец остава с три пункта в актива си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пръц

    22 1 Отговор
    Каква Европа бе,два турски отбора си ритат местно дерби на родна територия

    Коментиран от #9

  • 2 Aлфа Bълкът

    21 1 Отговор
    Днес Волен Сидеров каза за някаква заграбена резиденция в София от Домусчиеви?
    Нещо медиите да споделите?

    Коментиран от #8

  • 3 Мани го тоя

    8 0 Отговор
    Ами много добре.Радвам се.
  • 4 Въгларово

    21 1 Отговор
    Този заводски отбор от Делиормана е дърво без корен. Без чужда помощ те трудно побеждават. Фенове им без роднини,любовници,други отбори и свободните от смяна,сигурно се събират в един микробус. Така,че този проект беше до тук . Първо, който ги хване ,той ги бие в Европа, скоро и в България ! Приказката свърши. Сега те са там където винаги им е било мястото.
  • 5 Хе-Хе

    12 0 Отговор
    Резил!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ха ха

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Aлфа Bълкът":

    Ти май си търсиш белята. Забрави ли кой се снимаше в София с Клинтън, шефове на ЦРУ и на Анхойзер-Буш (а.к.а. Трансхойзер-Буч), когато се ковече сглобката? Тези са давоски наместници и дори Баце не можа да ги пипне за корабостроителницата. Иначе, глупостите на Болен Лидеров за дребни изцепки край нямат... Справка дивотиите му за златото.
  • 9 Ъхъ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пръц":

    Взе ми думите! Ние сме дълбок Ориент и нямаме нищо с Европа, колкото и да се епилират и лакират жълтопаветните соросоиди от агитката на Лесни !😂😂😂🤣🤣🤣