Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 07:13 1 938 2

Десподов със страхотен мач

  • футбол

Герой за ключова победа на ПАОК

Десподов със страхотен мач - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Кирил Десподов влезе като резерва за ПАОК Солун в гостуването на Абърдийн и отбеляза гол само няколко секунди след появата си на терена. По този начин той даде тон за знаменит обрат от 0:2 до 3:2.

Гърците губеха с два гола до 73-ата минута, когато бившият футболист на Лудогорец и ЦСКА реализира. В 84-ата минута Виейриня изравни, а в самия край на добавеното време Щефан Швааб беше точен от дузпа и донесе третата поредна победа на ПАОК в група "G" на Лигата на конференциите.

Айнтрахт е с 6 точки. Абърдийн и ХИК имат по 1.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Български

    1 5 Отговор
    Играл 15 минути , голям мач?

    Коментиран от #2

  • 2 😆😆😆😆😆😆😆

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "Български":

    А тебе няма да те пуснат даже да гониш топките. Лесно е да плюеш по някой, който за два месеца изкарва повече пари от теб за целия ти "уникален" животец.