Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 16:20 1 003 0

Рилски спортист с треньорска рокада преди мача с Балкан

  • рилски спортист-
  • баскетбол-
  • любо-
  • киров

Любо Киров поема тима

Рилски спортист с треньорска рокада преди мача с Балкан - 1
Снимка: БФ Баскетбол

Любомир Киров пое треньорския пост в българския баскетболен клуб Рилски спортист. Той заменя на поста Младен Манойлович, предава БТА. Помощник на Киров ще бъде бившият капитан на отбора Йордан Бозов.

"Поради лични причини досегашният треньор на Рилски спортист Младен Манойлович реши да се раздели с отбора, като на негово място застава Любомир Киров", съобщиха от тима от Самоков.

Киров е роден на 5 октомври 1989 година в Самоков. През цялата си състезателна кариера е защитавал цветовете на Рилски спортист, като е преминал през всички възрастови групи на клуба. Той е завършил специалност "Треньор по баскетбол" към НСА "Васил Левски".

Киров е помощник в Рилски спортист от осем години. Той стартира треньорската си кариера като асистент на Людмил Хаджисотиров и двамата печелят заедно Купата на България три пъти и веднъж Суперкупата.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА