Last news in Fakti

28 Октомври, 2023 17:41 847 0

Брентфорд удари Челси като гост

  • бредфорд-
  • челси-
  • висша лига

Преди почивката „сините" от Лондон доминираха

Брентфорд удари Челси като гост - 1
Снимка: БГНЕС

Брентфорд победи с 2:0 Челси като гост в среща от 10-ия кръг на английската Висша лига и го задмина в класирането, като и двата състава са позиционирани в средата. Итън Пенок (№5) откри резултата за Брентфорд в 58-ата минута, а Брайън Мбембо в 6-ата на добавеното време оформи крайния резултат, предава БТА.

Челси влезе в мача след три победи и едно равенство в последните четири мача, но днес тази сравнително положителна серия свърши. Преди почивката „сините" от Лондон доминираха, създадоха и доста голови положения, но до попадение не се стигна.

Малко след началото на втората част Итън Пинок откри резултата. Той беше застанал на задна греда и засече с глава центриране на Мбембо, пращайки топката в мрежата.

След 70-ата минута Челси отново овладя инициативата в средата на терена, но пак нямаше кой да нанесе решаващ удар. В последните 7-8 минути гостите от Брентфорд показаха, че са майстори на контраатаките. Те създадоха три добри възможности, а в последната минута стигнаха и до втори гол на празна врата, след като вратарят на домакините Роберт Санчес се беше включил да вкарва при ъглов удар.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА