28 Ноември, 2023 20:00 2 075 9

Министърът на младежта и спорта с коментар за БФС

  • футбол

Димитър Илиев се надява на по-добри футболни времена

Министърът на младежта и спорта с коментар за БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта Димитър Илиев коментира оставката на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, съобщи БТА. Министър Илиев заяви, че се надява "футболната общественост в България да избере най-доброто ръководство и този социален феномен отново да тръгне към по-добри времена".

Димитър Илиев коментира, че се търси решение за изключените от БФС клубове. По думите му трябва да се намери вариант, в който централата да преразгледа дали това е било правомерно или не. "Чакаме все още от тях отговор. Не знам сега при това развитие на нещата как ще продължим с комуникацията".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мъдрият

    5 6 Отговор
    Който и да изберат - все тая!

    Изборът ще бъде между "Сульо" и "Пульо" и когото и да изберат - нищо съществено няма да се промени!

    Дори може да се окаже, че предишните са били по-добрия вариант!

    Помнете ми думите!

    Коментиран от #8

  • 2 Орел

    3 4 Отговор
    Бягай Митко от тази отврат!
  • 3 Макавей Пухчев

    7 6 Отговор
    По голям пytьо от този министър не сме имали.
    Чиста недарена госпожица
  • 4 Рая Ботева

    7 5 Отговор
    Този министър не сме го виждали с верен ход до сега. И плаче като девойка за ... (знаете за какво)
  • 5 Ветеринарен психолог

    4 1 Отговор
    Къркалин Михайлов ще се кандидатира пак и ще спечели с много.Бербатов/моите уважения ама пред ,,Трио Българка,, е ниска топка.Вальо Михов одъртя и не му се занимава. Само ,като Римският папа зове за мир и разбирателство. Най-добрият вариант е да се примолят на Илиана Раева. Тя ще оправи батака за 6 месеца.
  • 6 БГ спорт

    3 2 Отговор
    Когато делата говорят....Този министър направи за спорта повече отколкото всички преди това. Само платените хейтъри могат да го оспорят. Нашата федерация никога не се е радвала на толкова добри времена. Спортът не е само футбол.
  • 7 Ветроходството също е сериозен спорт

    0 2 Отговор
    По принцип министър на спорта би трябвало да стане някой бивш световен шампион , емблема на българският спорт , който с треньорската си дейност е създал също световни шампиони . Тоест да знае как се запазват традициите . В момента друг освен Илияна Раева , или Армен Назарян не се сещам. Да те са треньори , които си тежат на мястото . И смяната им с друго работно място , би отворило дупка в тренировките на шампионите. Но да стане "воланджия " министър на спорта ми идва в повече. Това не е сериозно. Очаквам следващият спортен министър да е практикувал играта Фризби" , Федербал, Петанка .
  • 8 Aлфа Bълкът

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мъдрият":

    Трябва да минат 10г, че за да започне труда на новото ръководство да дава плодове. Ако си мислиш, че Барби става днеска шеф, а утре сме на световно, ще имаш да чакаш.
    Трябва първо да се изгради и възпита едно ново поколение футболисти. Сега като ги хванеш 7-13г да ги тренираш, да им дъздадеш условия, път, амбиция, морал, докато станат професионални футболисти, къде е тя?
  • 9 Министър Путьо Балкански

    0 0 Отговор
    Пълен наивник и баламурник!