Last news in Fakti

12 Декември, 2023 13:44 933 4

Левски търси нови на поне четири поста

  • левски-
  • футбол-
  • селекция

"Сините" искат да вземат конкурент на Пламен Андреев

Левски търси нови на поне четири поста - 1

Левски ще се опита да се подсили на поне четири поста през зимната пауза, съобщава Gong.bg. На "Герена" търсят вратар, десен бек, вътрешен халф и нападател.

"Сините" искат да вземат конкурент на Пламен Андреев. Столичани проявяват интерес към стража на Пирин Благоевград Максим Ковальов, за което вече съобщихме, но имат и други варианти. Търсят се заместници на Жереми Петрис и Андриан Краев. Крайният защитник и халфът имат договори до края на сезона, като на този етап е почти сигурно, че няма да ги подновят.

Въпреки очакваното завръщане на Билал Бари, се търси и нов нападател. Треньорът Николай Костов не е особено доволен от изявите на Рикардиньо и иска да има още един офанзивен играч в състава си.

При продажба на някой от титулярите, ще се вземе и негов заместник. Интерес има към Хосе Кордоба, както и към Роналдо. Ростов е отправил оферта за бразилеца на стойност 1.5 млн. евро.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 урко

    3 4 Отговор
    май им трябват нови за поне 11 поста! Даже и 12 , тъй като и за поста на Раев трябва нов човек
  • 2 Сандо

    3 0 Отговор
    По времето на социализма,когато имахме силен футбол,силен национален отбор и силни клубове,трансферите на футболисти бяха през лятото и рядко биваха повече от трима,а в. Народен спорт ги обявяваше в един брой.Но тогава се градяха отбори за години напред,а парите не бяха определящ фактор.Сега трансферите са главно за да се наситят финансово разни паразити в и около футбола.А футбол - няма и няма!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.