Last news in Fakti

26 Декември, 2023 14:00 1 261 2

30-милионна покупка на Барселона пътува за Испания

  • барселона-
  • витор роке-
  • атлетико паранензе-
  • футбол-
  • трансфер

Тигриньо, както наричат роденият на 28 февруари 2005 година футболист, има 21 гола в 60 мача за вече бившия си клуб

Новото попълнение на Барселона Витор Роке пътува за Испания в следващите часове. Каталунците купиха бразилския нападател от Атлетико Паранензе още през лятото, но договорът влиза в сила от 1 януари 2024 година.

Тигриньо, както наричат роденият на 28 февруари 2005 година футболист, има 21 гола в 60 мача за вече бившия си клуб. Засега е изиграл 1 мач и за националния обор на Бразилия.

Както още лятото се писа, Атлетико Паренензе получава 30 милиона евро от сделката и вероятно още 60 милиона евро в зависимост от представянето на Витор Роке.

Договорът му с испанския шампион ще бъде до края на сезон 2030-31. Новата клауза за откупуване на Тигриньо е фиксирана на 500 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Мимчят

    1 0 Отговор
    Тия не са нормални,вместо да ги дадат на зеления тия милиони и да си го привлекат при тях,че да мирясат и укрите от него....