Last news in Fakti

27 Декември, 2023 19:48 969 3

От Саудитска Арабия „крадат“ не само футболисти, а и рефери

  • даниеле орсато-
  • футбол-
  • рефер-
  • саудитска арабия

Италианският топ съдия Даниеле Орсато е получил предложение да стане част от футбола в страната

От Саудитска Арабия „крадат“ не само футболисти, а и рефери - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският топ съдия Даниеле Орсато е получил предложение да стане част от футбола в Саудитска Арабия, информира на днешните си страници “Тутоспорт”. Орсато е един от водещите рефери не само в Серия А, но и в света и ръководи финала в Шампионската лига между Пари Сен Жермен и Байерн (Мюнхен), предава sportal.bg.

Вестникът допълва, че той е получил много изгодно предложение от финансово естество, а заминаването му за азиатската държава ще удвои сегашната му заплата. Първоначално 48-годишният италианец ще бъде рефер, но изданието твърди, че впоследствие ще заеме директорска длъжност, а е възможно дори да бъде назначен за изпълнителен директор на местната лига. Орсато все още обмисля предложението и не е дал категоричен отговор. Той бе смятан за фаворит за следващ шеф на Италианската асоциация на реферите. Евентуално негово преминаване в Саудитска Арабия ще се случи едва след края на сезона.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д. Иванков

    0 0 Отговор
    Ако търсят вратари или пътностроителни работници, насреща съм.
  • 2 дядо поп

    4 0 Отговор
    Купуват , може би е по правилното тълкуване! Защото и за футболисти и за съдиите , хората плащат повече от всички , така , че не е коректно да ги наричате крадци. Крадците са у нас , и по точно в управлението и политиката ни!
  • 3 Миризлив пор

    1 0 Отговор
    Когато някой иска да привлече работник и му предлага това което заслужава защо го наричате крадец? Или това е от гледната точка на робовладелеца - "давам толкоз да работи докато не може да диша"? И се мислите за сериозна медия...