Last news in Fakti

19 Декември, 2013 13:27 2 179 1

Гари Родригес: Ще смачкаме ЦСКА!

  • родригес-
  • цска-
  • левски-
  • вечното дерби

Звездата на Левски обеща голяма победа срещу вечния враг

Гари Родригес: Ще смачкаме ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС
Звездата на Левски Гари Родригес се закани, че "сините" ще смачкат ЦСКА в днешния 1/8-финален мач-реванш в турнира за Купата на България.

"Осъзнавам, че мачът е от изключително голямо значение както за нас, така и за феновете ни. Все пак срещите с ЦСКА имат много дълбока история. В тях зарядът е различен и една победа ти дава тласък", започна Родригес пред вестник "Тема спорт".

"Няма никакво напрежение при нас. Всички сме спокойни и концентрирани. Нужно е да играем като едно цяло и да спечелим. Много добре разбираме за какво става дума. Колективът и настроението са на високо ниво."

"Мисля, че именно това ще е най-силното ни качество. Всички трябва да сме заедно като юмрук както в последните двубои. За съжаление обаче не във всички мачове в първенството успяхме да бъдем на нужното ниво. Надявам се да коригираме това по време на паузата."

"Срещу Лудогорец например показахме това, на което сме способни. Ако играем по същия начин и днес, със сигурност ще спечелим. Много е важно да вкараме, ако искаме да продължим напред в турнира. Длъжни сме да играем различно и да сме по-убедителни. Трябва да отидем и да ги смачкаме. Всички сме достатъчно концентрирани и мобилизирани, защото осъзнаваме, че може да излезем с високо вдигната глава от тази година."

"Не ни интересува кой е техният най-добър футболист. Важно е ние да бъдем като воини на терена и да играем максимално добре. Но най-голямата опасност за нас сме самите ние."

"В цялата си кариера съм се подвизавал на фланга. В Левски дойдох именно с визитката на крило. Мога да играя еднакво добре и отляво и отдясно. Нормално е да се чувствам по-добре на фланга, тъй като мога да използвам скоростта си. Но съм готов да играя навсякъде в атака, където пожелае треньорът."

"При онова 0:3 от ЦСКА просто нямахме ден, а след първия и втория гол паднахме духом. Сега обаче имаме шанса да докажем, че това е било само моментен спад в нашата форма. Трябва да се опитаме да си върнем за онази загуба. В момента духът е в съблекалнята и ще ни помогне да спечелим."

"Треньорът има право да ме критикува. Но когато погледнем статистиката, се вижда, че съм един от водещите футболисти по асистенции в първенството. Всеки има собствено мнение, но аз съм отборен играч. Много дълго време играя по един начин, който е успешен и няма да го променя заради мнението на хората."

"Слуховете за трансфер въобще не са ми повлияли и не са замаяли главата ми. Аз не съм на 15 години, за да се случи. В момента съм концентриран единствено да дам най-доброто за Левски, пък ще видим какво ще ми поднесе бъдещето."

"Следващата цел, която съм си поставил, е да победим ЦСКА. Искам да вкарам, да подам и да спечелим дербито. Но най-важното е да продължим напред, дори и да не го направя. Отначало бях малко изненадан от многото треньорски смени в Левски. Но след това разбрах, че това се прави за доброто на клуба. В Холандия имах само двама треньори. Първият бе в АДО Ден Хааг, а другият бе в Дордрехт."

"Феновете на Левски са много добри, но това не ми е направило огромно впечатление. Мисля, че всичко, което те направиха - като спирането на автобуса след мача с Пирин, е нормално. Те искат да станем шампиони и когато това не се случи, е в реда на нещата да потърсят обяснение. И в Холандия също се случват такива неща", завърши Родригес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    taka i stana