4 Януари, 2024 15:57 1 850 4

Фенове: Дайте на Саша...

  • спорт

Привърженици защитиха Везенков...

Фенове: Дайте на Саша... - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА/Инстаграм

Александър Везенков получи 3:25 минути в последните 4 мача на Сакраменто. Той не игра в 3 от срещите. В последния двубой Кингс победиха с 2 продължения Орландо Меджик. Фен на баскетбола пък написа следното в Инстаграм страницата на Сакраменто Кингс:

"Дайте повече минути на Саша".

Друг отсече: "Дайте минути на Саша".


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Георги v.

    4 3 Отговор
    Той не е Саша, а Сашо (не е руснак). Второ нека да играе добре и тогава ще го пускат. Даде му се възможност, но той засега се представя неубедително. Никой няма да го чака повече. Това е живота и в частност NBA.
  • 2 То е ясно !

    2 0 Отговор
    Ще му дадат кога направи бибитки на всичките негри в отбора.
  • 3 Перо

    2 0 Отговор
    Черните го дискриминират! От както е в САЩ не е играл мач с повече от 11 мин., но в много от срещите, въобще не го пускат!
  • 4 Неук

    1 0 Отговор
    Аз пък ще кажа - това е началото на края с "американската" мечта на Везата. Ще г подмятат още в един-два клуба и толкоз, негърските хиени не понасят бледолики.