Last news in Fakti

16 Януари, 2024 15:36 1 198 2

Рома отива в другата крайност - намери заместник на Моу

  • футбол

Португалецът и Рома се разделиха официално тази сутрин

Рома отива в другата крайност - намери заместник на Моу - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След уволнението на Жозе Моуриньо от тима на Рома, американските собственици на тима вече са измислили ново решение на проблема.

Със сигурност на Стадио “Олимпико” ще се завърне легендарният Даниеле Де Роси, този път като старши-треньор на “вълците” обаче. Бившият италиански халф няма почти никакъв опит на скамейката, след като в кариерата си е водил само тима на СПАЛ за няколко месеца, след което бе уволнен веднага.

Това е радикална промяна в политиката на Рома, след като Моуриньо издигна отново тима на световния пиедестал, достигайки два европейски финала в две поредни години и комерсиализира бранда до степен, в която, “вълците” можеха да си позволят да преговарят с футболни звезди без никакви пречки.

Де Роси е едва на 40 години и тепърва ще се доказва. Едно е сигурно, той ще бъде подкрепян от цялата романистка общност от ден първи и “Олимпико” едва ли ще спре да бъде пълен до краен предел за мачовете на Рома всеки уикенд.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    2 4 Отговор
    Ми то не е трудно да намериш заместник на тоя дето за нищо бе става

    Коментиран от #2

  • 2 ЖОЗЕ ВДИГА КЕШ

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Гого":

    С Порто и Интер.....шампион е с Порто, Интер,, Челси.