Last news in Fakti

25 Януари, 2024 17:10 2 748 4

Огромно признание за Матей Казийски

  • спорт

Тренто извади от употреба номера на Матей Казийски

Огромно признание за Матей Казийски - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Матей Казийски получи голямо признание в Италия. Неговият бивш клуб Тренто, извади от употреба номера на българския волейболист. Церемонията се проведе преди двубоя между Итас Трентино (Тренто) и настоящия клуб на Матей - Алианц (Милано).
Казийски е петкратен шампион на Италия с Тренто, четирикратен първенец на световното клубно първенство и трикратен победител в Шампионска лига, пише БНТ.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ото Кац

    3 9 Отговор
    Голям волейболист, но се посрами с Националния отбор! Не трябваше да се отказва и да изоставя Националния отбор!
  • 2 Дан

    5 1 Отговор
    Браво, най-големия!
  • 3 безпартиен

    2 2 Отговор
    След толкова спечелени отличия нито един път не е в десетката за спортист на годината?А това,че отказа да играе за България е принципен въпрос за него и за много други! Спортните федерации са превърнати в хранилка за известни спортисти и дори "бизнесмени"!Уважение за позицията дори и да е във вреда!Колко са такива като Казийски за които знаят,че са българи по света!?
  • 4 Пешо

    1 2 Отговор
    Матей отказа да играе за родината си, точка. Ренегат и нсционален нихилист. Да го честват на Марс със здраве.