Last news in Fakti

27 Януари, 2024 13:39 1 306 2

Гуардиола за Клоп: Ще се върне, дори да е след 10 години

  • пеп гуардиола-
  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • манчестър сити

Той е най-добрият съперник, когото някога съм имал, заяви Пеп

Гуардиола за Клоп: Ще се върне, дори да е след 10 години - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Манчестър Сити Джосеп Гуардиола коментира решението на Юрген Клоп да напусне Ливърпул след края на сезона. Каталунският специалист говори пред медиите след победата над Тотнъм за ФА Къп, предава sportal.bg.

“Вече ще спя по-спокойно! Всеки ден преди мач с Ливърпул беше кошмар. Не можем да опишем периода си тук, изключвайки Юрген и Ливърпул. Той е най-добрият съперник, когото някога съм имал”, заяви Гуардиола.

“Разбира се, желая на Клоп всичко най-добро. Той няма да го признае, но един ден ще се върне, сигурен съм. Може да е след 10 години, но ще се върне. Футболът се нуждае от треньори и личности като него. Надявам се догодина да се видим и да вечеряме заедно”, продължи Пеп.

“Самият аз съм наред, благодаря. Искам да поработя още една година. Възможно е и да подпиша нов договор”, добави наставникът на “гражданите”.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Сатана Z

    8 3 Отговор
    Юрген най накрая разбра,че срещу корупцията в Английския футбол не може да се бори с никакви средства.
  • 2 Тома

    7 2 Отговор
    А кога на ман.сити ще вземат точки за далавери с ферплея или това се отнася само за дребни риби като евертън.