Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 06:45 3 510 4

Шок! Наш известен футболен клуб се разпада

  • чавдар етрополе-
  • футбол-
  • иван иванов-
  • футболисти

Отборът, воден от младия треньор Иван Иванов, зимува на третото място в Югозападната трета лига, като тази зима беше напуснат от доста от основните му играчи

 Шок! Наш известен футболен клуб се разпада - 1

Третодивизионният Чавдар Етрополе преустановява тренировъчния процес. Причината за решението е липсата на финанси и голямото забавяне на заплатите на футболистите.

Отборът, воден от младия треньор Иван Иванов, зимува на третото място в Югозападната трета лига, като тази зима беше напуснат от доста от основните му играчи.

Както е известно, в Етрополе е школата на Христо Стоичков, от която тръгнаха Ивайло Чочев, Симеон Славчев, Антон Недялков, Димитър Евтимов и Божидар Краев, които са носили екипа на местния Чавдар.

Ето какво съобщават от Чавдар Етрополе:

"Треньорският щаб и футболистите на представителния отбор на ПФК Чавдар (Етрополе), уведомяваме гражданите и спортната общественост на града, че преустановяваме тренировъчния процес, поради недостатъчно финансиране!"


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фенът

    16 3 Отговор
    Време беше да закрият такива бутафорни отбори източващи спонсори само и само за да подпомагат сополанковци дето не искат да работят.
  • 2 известен отбор?!?!?!?!

    16 3 Отговор
    какво му е известното ? аз сега чувам за тов отбор
  • 3 Кош

    7 2 Отговор
    Това е пълен кошмар, шок , ужас и апокалипсис
    Мноооо прости вееееее
  • 4 Ха Ха

    2 1 Отговор
    Не е голяма загуба, като нямат спортни успехи. - закривай...