Last news in Fakti

9 Февруари, 2024 11:52 904 0

275 милиона долара е прибрал Кристиано Роналдо само през миналата година

  • кристиано роналдо-
  • футбол-
  • ал насър-
  • пари-
  • заплата

Така CR7 изпреварва с повече от 70 милиона суперзвездата в голфа Джон Рам, който с успехите си през миналата година е заработил общо 203 милиона долара

275 милиона долара е прибрал Кристиано Роналдо само през миналата година - 1

Кристиано Роналдо очаквано е спортистът, който оглавява списъка с най-високоплатените спортисти в света за 2023 година. Според данните на Sportico португалецът получи общо 275 милиона долара (218 милиона паунда, като 215 от тях са под формата на заплати и бонуси от клуба му Ал-Насър, а останалите 60 милиона са от спонсорски договори.

Така CR7 изпреварва с повече от 70 милиона суперзвездата в голфа Джон Рам, който с успехите си през миналата година е заработил общо 203 милиона долара. На трета позиция остава Лионел Меси, който е забогатял със 130 милиона през 2023-та. Следват ЛеБрон Джеймс, Килиан Мбапе и Неймар, който също бе изкушен от саудитските пари.

В топ 20 има още двама футболисти. Не е изненада, че единият вече също играе в Саудитска Арабия. Това е Карим Бензема. Другият е голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА