Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 09:03 2 240 4

Невероятна драма с Краев? Твърдят, че...

  • футбол

Какво се случва с Андриан?

Невероятна драма с Краев? Твърдят, че... - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата между Андриан Краев и Левски е тотална. "Сините" са ударили на камък с опит да разплетат този случай, пише "Мач Телеграф".

Тимът от "Герена" е намерил отбор, който е готов да плати сумата, която би задоволила клуба. Както е известно Краев се озова във втория отбор на Левски, след като отказа офертите за нов договор. През лятото пък Андриан може да стане свободен агент.

Сега от Ростов, където Левски продаде Роналдо, са решили да вземат и Краев, а двата отбора са се договорили за добра цена. Самият играч обаче първо е поискал по-високи условия, а след като и те били задоволени, направо е обърнал гръб на тази сделка, сочи "Мач Телеграф".


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 СиниСмешници

    7 3 Отговор
    хаха, къф ростоф бе, да не е луд ???
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Смук

    1 2 Отговор
    След някой и друг месец тоя наглец ще става единствено да носи чувала с топките на тренировка!И дано никой не прояви интетес за него....
  • 4 Дани

    0 1 Отговор
    ЩО ДА ПРАВИ В РОСТОВ АЙ СИКАН .