Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 15:14 752 1

Черно море пуска още билети за феновете на ЦСКА

  • цска-
  • фенове-
  • футбол-
  • билети

Срещата между двата тима е на 24-и февруари, събота, от 15:15 часа

Черно море пуска още билети за феновете на ЦСКА - 1

Феновете на ЦСКА изкупиха всички билети за гостуващия сектор на стадион "Тича" във Варна. Това накара Черно море да отпусне допълнително 200 билета за "червените" привърженици. Срещата между двата тима е на 24-и февруари, събота, от 15:15 часа.

Ето какво написаха "моряците"

Поради сериозния интерес за мача между Черно море и ЦСКА тази събота от 15:15 часа, ще бъдат пуснати в продажба допълнително 200 билета за гостуващите фенове (сектор "Г"). Те ще могат да се закупят онлайн в мрежата на Ивентим след 16 часа днес. При изчерпване и на тези билети, касата на стадион "Тича" на входа за гостите в деня на мача няма да работи.

ВАЖНО! Зрителите, закупили билети за двубоя в събота, ще могат да влизат единствено в секторите, обозначени на входните талони. На съответния сектор няма да бъдат допускани зрители с билети за друг сектор!

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жалка работа

    1 5 Отговор
    Тия немат фенове.Това са ибрикчийте на Литекс.