Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 14:39 776 0

Челси се отказва от Роберт Санчес и ще го продава

  • челси-
  • вратар-
  • арсенал-
  • санчес-
  • продава

Замества го с вратар на Арсенал

Челси се отказва от Роберт Санчес и ще го продава - 1
Снимка: БГНЕС

Челси вече обмисля продажбата на вратаря Робърт Санчес. HITC твърди, че отсъствието му поради контузия означава, че бъдещето му на „Стамфорд Бридж“ вече е несигурно, предава gong.bg.

Информацията гласи, че „сините“ вече се оглеждат във вратаря на градския съперник Арсенал Аарън Рамсдейл, който може да бъде потенциален заместник на испанеца.

Санчес, който не е играл от средата на декември поради контузия в коляното, струваше на Челси 28.7 милиона евро, след като беше привлечен от Брайтън. Той започна сезона като безспорен номер 1 под ръководството на Маурисио Почетино и записа общо 19 мача във всички турнири, в които допусна 26 попадения, а в пет случая успя да запази "суха" мрежа.

Отсъствието му поради контузия обаче отвори вратата за перспективния Джордже Петрович и не е ясно дали испанецът ще получи нов шанс да се върне под рамката на вратата. По тази причина Челси е готов да спечели пари от Санчес, ако пристигне подходящата оферта за него след края на сезона. Договорът му с лондончани е до 2030 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА