Last news in Fakti

25 Февруари, 2024 15:01 1 007 0

Шефовете на Ливърпул готови с алтернативи, ако се провалят с Чаби Алонсо

  • ливърпул-
  • клоп-
  • нагелсман-
  • аморим-
  • рубен

Спрягат се имената на Рубен Аморим и Юлиан Нагелсман

Шефовете на Ливърпул готови с алтернативи, ако се провалят с Чаби Алонсо - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ливърпул е набелязало още две потенциални цели за мениджърския пост в клуба при евентуален провал със сочения за фаворит Чаби Алонсо, твърди на днешните си страници “Телеграф”. Изданието допълва, че испанецът е силно изкушен от идеята да поеме Байерн (Мюнхен), каквито са информациите в Германия в последните дни, и именно поради тази причина от “Анфийлд” вече се оглеждат за алтернативи.

Имената на Рубен Аморим и Юлиан Нагелсман за излезли на преден план като сериозни алтернативи на Алонсо. Аморим в момента е начело на Спортинг (Лисабон) и успя да изведе отбора до първа титла в последните 19 години. Юлиан Нагелсман пък води на националния отбор на Германия и ще води състава на Евро 2024, но повечето медии твърдят, че почти сигурно ще напусне след европейския шампионат независимо от изхода за Бундестима.

Настоящият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп изненада футболната общественост в началото на януари, обявявайки, че ще напусне “Анфийлд” след края на сезона, тъй като вече няма необходимата енергия да продължи да бъде начело на тима.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА