Last news in Fakti

2 Март, 2024 18:02 1 070 0

Тодор Киселичков дебютира с победа във Втора лига, кандидат за елита с издънка

  • добруджа-
  • футбол-
  • втора лига-
  • тодор киселичков

В дербито на дъното Марица (Пловдив) се наложи над Бдин (Видин) с 3:2 и излезе от последните четири места в класирането

Тодор Киселичков дебютира с победа във Втора лига, кандидат за елита с издънка - 1

Тодор Киселичков дебютира с победа начело на Добруджа, след като тимът от Добрич се наложи с 2:1 над Спортист (Своге) в 23 кръг на Втора лига. С този успех „жълто-зелените“ се придвижиха една стъпка нагоре и вече са на 7-о място.

Преслав Йорданов откри резултата още в 4-ата минута, а младият Преслав Славков удвои малко преди края на първата част. Гостите върнаха едно попадение през второто полувреме. Начело на тима от Своге е Георги Чиликов – приятел, бивш съотборник и доскоро колега в треньорските екипи на Арда (Кърджали) и на Спартак (Варна) на Киселичков.

Монтана се наложи с минималното 1:0 над Спартак (Плевен) като домакин с точно изпълнение на защитника Костадин Илиев в 32-ата минута. Монтанчани съкратиха изоставането си на 1 точка от третото място, след като Литекс победи Марек 2:1 и дупничани остават с 41.

В дербито на дъното Марица (Пловдив) се наложи над Бдин (Видин) с 3:2 и излезе от последните четири места в класирането. Два гола вкара Димо Бакалов за пловдивчани, а един добави Станислав Маламов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА