Last news in Fakti

6 Март, 2024 19:28 1 860 5

Ивайло Ивков с коментар за Левски, каза, че клубът му дължи...

  • футбол

Юристът: Лицензът на Левски не е застрашен

Ивайло Ивков с коментар за Левски, каза, че клубът му дължи... - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият изпълнителен директор на Левски Ивайло Ивков поясни, че лицензът на клуба няма как да бъде отнет, макар столичанинът да има да получава неизплатени финансови задължения от клуба.

В интервю за БНТ той каза:

"Лицензът на Левски не е застрашен изобщо. На 26 юни поканих клуба да изпълни задълженията си. Миналия месец го направих още веднъж, за да подпишем споразумение. Аз не желая отнемане на лиценза.

Ако исках лиценза на Левски, щях да изчакам след 31 март и знайте, че разбирам тази материя. Тогава наистина лицензът щеше да е застрашен заради едни днешни 15 хил. лева обезщетение, които клубът ми дължи. Високомерността или омразата към мен от управляващите не даде резултат една година и сезирах компетентните органи. Лицензът ще бъде застрашен, ако управляващите предпочетат егото си вместо интереса на клуба. Пожелавам успех на Левски, в момента правя услуга на клуба".


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шизофен 1914

    8 6 Отговор
    Немаааааа да се плашите.
    Аз ще си продам цървулите и ще погася задълженията към Ивков
    Нема да си вземам аповите и пак ще спестя някой лев
  • 2 Шизофен 1914

    3 6 Отговор
    Много ми е жал за медицината у БГ.
    Казват ми че, не съм у ред.
    Но ако си платя , всичко ще е наред.
    Така е и във футбола
  • 3 Герен

    4 0 Отговор
    А сега другите сайтчета да кажат що писаха и пишат глупости. Ивков може да спре лиценза на левски. ТОЙ КАЗА БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ ЛЕВСКАРИ ЛИЦЕНЗА НЕ Е ЗАПЛАШЕН ПАРИ НЕ ИМ ИСКАМ САМО СПОРАЗУМЕНИЕ ДА МЕ ОСТАВЯТ НА МИРА. ЗА 3 МЕСЕЦА ИМА ДА ВЗИМА 15 000 ЛЕВА СЪС НЕУСТОИКАТА. ПО МАЛКО ОТ 5 000 ЛЕВА НА МЕСЕЦ.СЕГА ТАНАС И СИЕ МЪРИ ДА СИ КАЖАТ СЪЩО ЩО СА ПОЛУЧАВАЛИ.
  • 4 Левскар

    2 2 Отговор
    Не се наядохте на пари.Вие не сте никакви Левскари .Вярно всеки работи за пари и всеки храни семейство но когато виждаш че клуба едвам крета финансово ти да го изнудваш .Аз ако сьм не бих постьпил така.Хубчев и той сьщата работа ео има Господ и той гледа.как ще искаш 700хиляди леванеустойка по договора.Това не са Левскари и за това Левски е на този хал от такива Ивковци и Хубчевци.

    Коментиран от #5

  • 5 Ами да

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Левскар":

    Всеки ,който е получавал заплата от Левски през годините назад да ги върне в клуба! Собственика Сираков,треньори ,футболисти ,директори ,счетоводство и чистачките! София запад,квото са получили от фен магазина да го връщат. Ако продават бели брашна ,10% към клуба ,другите за седалките на стадион Славия. Билетите за мачовете в България по 100 лв. А ако случайно се класират за Европа,билети по 500 Е ! Значи клуба ще стане по- богат от Реал Мадрид и Байерн Мюнхен.Гуардиола ще дойде да работи безплатно , защото е върл левскар и ще домъкне само футболисти левскари ,като Холанд ,Меси и Мбапе.