Last news in Fakti

12 Март, 2024 20:15 1 502 3

ЦСКА намери фирма за демонтаж на "Армията"

  • стадион българска армия-
  • футбол-
  • цска

От пролетта ЦСКА играе своите домакински мачове на „Васил Левски“, като до този момент са спечелили и двете си срещи с резултат 3:0

ЦСКА намери фирма за демонтаж на "Армията" - 1

ЦСКА вече се е договорил с фирмата, която трябва да извърши големия демонтаж на стадион „Българска армия“, съобщават колегите от Gong.bg.

Близо четири месеца, след като тимът изигра последния си официален мач на съоръжението в центъра на София, все още нямаше потвърждение за намирането на такава фирма, която да се заеме с цялата тежка работа, но от „Армията“ вече са се договорили с компания, която ще разруши стария стадион.

В края на месец февруари от клуба пуснаха съобщение в социалните си канали, че се очаква „тръжна процедура по избор на изпълнител за демонтаж на старото съоръжение“, но ЦСКА вече е изпълнил тази задача пред себе си и следва уточняването на стартова дата за започването на разрушението на старата „Армия“.

От пролетта ЦСКА играе своите домакински мачове на „Васил Левски“, като до този момент са спечелили и двете си срещи с резултат 3:0.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Армията я демонтирха много години назад!

    6 5 Отговор
    Цска го фалираха, Сега имаме едно селско отборче! Махленски футбол!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.