Last news in Fakti

13 Март, 2024 12:20 622 0

Стана ясен заместникът на Сари - Лотито не иска да дава пари за нещо повече

  • футбол

Работата на италианеца ще бъде продължена от неговия щаб

Стана ясен заместникът на Сари - Лотито не иска да дава пари за нещо повече  - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

След приетата оставка на Маурицио Сари от поста старши треньор на Лацио, от клуба са взели решението неговата роля да бъде наследена и продължена от целия му щаб. Ролята на главен мениджър на тима ще бъде поета от досегашния асистент на италианеца Джовани Мартушело.

52-годишният помощник от Сицилия е работил още на пейките на Емполи, Интер и Ювентус.

Сари се отказа от близо 4 млн. евро, които са щяли да му бъдат изплатени до края на договора му догодина. Феновете на ‘’орлите’’ недоволстват в социални мрежи от създалата се ситуация и заплашват президента на клуба Клаудио Лотито с протести. Според мнозина от тях, вината за лошите резултати не е на специалиста от Неапол, а именно на ръководството и самите играчи.

Под ръководството на Сари Лацио завърши на второ място миналата година, което не се бе случвало от последната титла на тима през сезон 1999/2000, записвайки втората си най-добра година откъм спечелени точки - 74.

‘’Небесносините’’ спечелиха и 4 от 6 Римски дербита, губейки само веднъж в ерата Маурицио Сари на Стадио ‘’Олимпико’’.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА