Last news in Fakti

13 Март, 2024 22:30 990 0

Барселона може да получи финансова инжекция от 100 милиона

  • жоан лапорта-
  • футбол-
  • барселона-
  • puma

Парите ще дойдат от Puma, в случай че Жоан Лапорта и борда на директорите на клуба вземат решение да сменят спонсора на фланелките на отбора

Барселона може да получи финансова инжекция от 100 милиона - 1

Барселона може да се сдобие с непредвидени 100 милиона евро, които да решат голяма част от проблемите на клуба преди следващия сезон. Според "Марка" те ще дойдат от Puma, в случай че Жоан Лапорта и борда на директорите на клуба вземат решение да сменят спонсора на фланелките на отбора.

В момента каталунците играят с екипировка, която се от осигурява от Nike, като договорът с германския концерт е до 2028. Puma обаче опитва да убеди Барса да прекрати преждевременно този контракт, предлагайки по-добри условия.

Базираната в Германия компания предлага по 120 милиона евро на сезон на Барса, докато настоящият контракт е за 85 милиона плюс 20 милиона под формата на евентуални бонуси. Най-големият бонус за Лапорта и клуба обаче ще бъде осигуряването на 100 милиона незабавно при подписването на договора.

"Марка" твърди, че Барселона ще се съгласи на това предложение и ще подпише с Puma.

Другата добра новина е, че само с отстраняването на Наполи и класирането за 1/4-финалите на Шампионската Барса си осигури допълнителни 10.6 милиона евро.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА