Last news in Fakti

14 Март, 2024 06:21 702 0

Днес стават ясни всички четвъртфиналисти в Лига Европа

  • лига европа-
  • футбол-
  • мачове

По традиция осемте мача ще бъдат разпределени по равно в два часови диапазона с начални часове съответно 19:45 и 22:00

Днес стават ясни всички четвъртфиналисти в Лига Европа - 1

Тази вечер ще се изиграят реваншите на всички осминафинали от Лига Европа, които ще определят четвъртфиналистите в турнира. По традиция осемте мача ще бъдат разпределени по равно в два часови диапазона с начални часове съответно 19:45 и 22:00.

Някои четвъртфиналисти вече изглеждат ясни и техните реванши изглеждат протоколни. Такъв е случаят с Ливърпул, който ще приеме Спарта (Прага) на “Анфийлд” с аванс от 5:1 след разгрома преди седмица. Междувременно, Рома пристигна в Англия след 4:0 на “Олимпико” срещу Брайтън и сега Даниеле Де Роси ще може да даде шанс на играчите, които получават по-малко игрово време в останалите мачове на тима. Идентична е ситуацията и с Марсилия, чийто състав ще гостува на Виляреал, разполагайки с преднина от 4:0.

Милан също спечели първия си мач срещу Славия (Прага), но с 4:2, така че не може да бъде напълно сигурен за класирането си преди реванша в чешката столица. Измежду отборите с аванс след първата среща, Фрайбург е с най-малка преднина, след като надви Уест Хам като домакин с минималното 1:0. Преди седмица имаше и две ремита 2:2. Така Байер (Леверкузен) и Карабах оставиха интригата за реванша в Германия, а Рейнджърс ще се опита този път да победи Бенфика на своя стадион, след като не сполучи при визитата си в Лисабон. Третото равенството беше 1:1 между Спортинг (Лисабон) и Аталанта, като тази вечер бергамаските ще имат възможността да играят пред своите фенове.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА