Last news in Fakti

27 Март, 2024 22:00 2 576 3

Новак Джокович изненада с неочаквана раздяла

  • новак джокович-
  • горан иванишевич-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Двамата работиха заедно от 2019 г. Заедно с Иванишевич Ноле спечели дванадесет титли от Големия шлем, както и седем Мастърс трофея

Новак Джокович изненада с неочаквана раздяла - 1
Снимка: БГНЕС

Горан Иванишевич вече не е треньор на Новак Джокович. Изненадващата новина съобщи световният №1 в тениса с изявление в социалните мрежи.

Двамата работиха заедно от 2019 г. Заедно с Иванишевич Ноле спечели дванадесет титли от Големия шлем, както и седем Мастърс трофея.

"Ясно си спомням момента, в който поканих Горан да бъде част от моя екип. Беше през 2018 г., когато Мариан Вайда и аз търсехме нови варианти за това как да донесем малко сервис магия в нашето дуо. Всъщност, намерихме не само сервиса, но и много смях, забавления, няколко завършвания на годината като №1, рекордни постижения, както и 12 титли от Големия шлем, придружени с няколко финала", написа Джокович, показвайки снимка как с Иванишевич (52-годишен) играят "Не се сърди, човече".

"Преди няколко дни Горан и аз решихме да преустановим съвместната си работа. Химията ни на корта имаше своите върхове и спадове, но приятелството ни винаги ще бъде непоклатимо. Горд съм да кажа (макар че не съм сигурен дали същото се отнася за него), че освен че спечелихме много турнири заедно, имахме и дългогодишно съперничество на „Не се сърди, човече“. За нас този турнир никога няма да спре. Шефиньо, благодаря за всичко, приятелю. Обичам те", добави 36-годишният Джокович.

Следващият турнир в графика на Ноле е в Монте Карло. Мастърсът в Княжеството започва на 7 април.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Номерата на Ноле не минаха

    1 3 Отговор
    Джокович е клоун
  • 2 Ноле е симулант

    2 3 Отговор
    Джокович няма да види титла.
  • 3 Жоро

    1 0 Отговор
    Явно Иванишевич е оценил и му е казал да приключва!